top of page

Termenii de utilizare a site-ului
Acest site web este operat de, sau în numele DoiSoftTech SRL, Dumbravita, Timis. Prin utilizarea site-ului noastru web, yool.ro, sunteți de acord să respectați și să fiți legat de următorii termeni și condiții („Termenii de utilizare”) împreună cu politica noastră de confidențialitate și orice alte documente la care se face referire în acestea. Dacă nu sunteți de acord cu acești Termeni de utilizare, nu trebuie să utilizați site-urile noastre.

Ne rezervăm dreptul de a modifica acești Termeni de utilizare din când în când. Orice modificări vor fi postate pe site-urile noastre web. Utilizarea în continuare a site-urilor noastre web după postare va constitui acceptarea și acordul dumneavoastră cu privire la orice modificări. Serviciile specifice pe care le oferim sau le punem la dispoziție pot fi, de asemenea, guvernate de termeni și condiții suplimentare sau alternative cu noi sau cu alte terțe părți.

 

Înregistrarea pe site-urile noastre web
Trebuie să aveți cel puțin 18 ani pentru a crea un cont pe site-urile noastre web și pentru a contacta partenerii noștri prin intermediul site-urilor noastre web și garantați că detaliile pe care le furnizați la înregistrare sunt adevărate, exacte, complete și actuale. Trebuie să ne informați prompt cu orice modificări aduse detaliilor contului dvs. Trebuie să creați o parolă atunci când vă înregistrați și sunteți responsabil pentru păstrarea confidențialității acelei parole. Sunteți de acord că orice persoană căreia i se dezvăluie numele dvs. de utilizator sau parola este autorizată să acționeze ca agent dumneavoastră în scopul tranzacționării oricăror servicii prin intermediul acestui site web și veți fi responsabil pentru orice activitate desfășurată folosind parola dumneavoastră. Veți lua măsuri rezonabile pentru a preveni accesul neautorizat la contul dvs. prin orice computer sau alt dispozitiv pe care îl utilizați pentru a vă accesa contul. Dacă credeți că cineva a accesat, fără autorizație, un cont pe care l-ați creat pe acest site, vă rugăm să ne contactați imediat.

Când creați un cont, vi se poate oferi posibilitatea de a vă înscrie pentru a primi e-mailuri de marketing de la noi, companiile din grupul nostru sau terți. Vă puteți gestiona preferințele de abonare prin e-mail prin intermediul site-urilor noastre web sau vă puteți dezabona de la e-mailuri în orice moment. Din când în când, este posibil să fie nevoie să vă trimitem e-mailuri de serviciu legate de conturile dvs. și ne rezervăm dreptul de a face acest lucru.

 

Responsabilitățile tale
Conținutul de pe site-ul nostru este oferit doar pentru informații generale. Nu este destinat să constituie sfaturi pe care ar trebui să vă bazați. Trebuie să obțineți sfaturi profesionale sau de specialitate înainte de a lua sau de a vă abține de la orice acțiune pe baza conținutului de pe site-ul nostru. În special, vă rugăm să rețineți că nu suntem o agenție imobiliară. Unele dintre site-urile noastre web oferă un serviciu în care agenții imobiliari pot promova și puteți vizualiza detaliile proprietății („Detalii”). Agenții imobiliari care postează Detaliile sunt singurii responsabili pentru acuratețea acestora și pentru adresarea întrebărilor referitoare la acele proprietăți. Nu participăm la nicio comunicare între dumneavoastră și agenții imobiliari și nici la nicio parte a unei tranzacții imobiliare ulterioare. Găzduim Detaliile cu bună-credință, dar nu le-am verificat și nu facem declarații, garanții sau garanții, fie exprese sau implicite cu privire la Detalii. De asemenea, nu vă oferim sfaturi (investiții, financiare sau de altă natură) cu privire la conținutul de pe site-urile noastre web și nici nu recomandăm sau susținem orice proprietăți, produse sau conținut de pe site-urile noastre web.

 

Materialele pe care le furnizați
Trimițând conținut pe site-urile noastre web sau furnizându-ne în alt mod conținut ("Conținutul"), ne acordați o licență mondială, fără drepturi de autor, perpetuă, irevocabilă, neexclusivă, sub-licențiabilă și complet transferabilă de utilizare, reproducere, afișare, vinde, modifica și edita Conținutul. Renunțați la orice drepturi morale pe care le aveți în Conținut. Nu vă vom plăti nicio taxă pentru Conținut și ne rezervăm dreptul, la discreția noastră, de a-l elimina sau edita în orice moment. Garantați și declarați că aveți toate drepturile necesare pentru a ne acorda aceste drepturi. Vă vom permite să postați Conținut pe site-urile noastre web în conformitate cu procedurile noastre și cu condiția ca conținutul să nu fie ilegal, obscen, abuziv, amenințător, defăimător sau în orice alt mod contestabil pentru noi. Orice date personale pe care le furnizați prin intermediul site-urilor web sau în legătură cu acestea vor fi guvernate de politica noastră de confidențialitate.

Renunțare la răspundere și răspundere
Site-ul web (inclusiv tot conținutul de pe acesta) este furnizat de noi pe o bază „așa cum este” și „așa cum este disponibil” și nu oferim nicio declarație, garanție sau garanție de niciun fel, fie expresă sau implicită, inclusiv, fără limitare, garanții cu privire la calitate, adecvare pentru orice scop, compatibilitate, fiabilitate, acuratețe, completitudine, actualitate, acces sau utilizare. Este responsabilitatea dumneavoastră să evaluați calitatea, adecvarea, acuratețea, completitudinea și fiabilitatea site-urilor noastre web și a oricăror informații sau conținut conținut în acestea. Nu acceptăm nicio responsabilitate și nu facem nicio declarație, garanție sau garanție că site-urile web vor funcționa continuu, fără întreruperi sau fără defecte. Este posibil să fie nevoie să facem site-urile web indisponibile cu sau fără notificare pentru a efectua lucrări de întreținere sau de actualizare. Nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru orice întrerupere sau pierdere a serviciului.

 

Orice estimare a valorii furnizate pe site-urile noastre web sunt destinate numai în scopuri de interes general și de informare și nu ar trebui să fie bazate pe orice tranzacție comercială sau utilizare similară. Aceste estimări se bazează pe informații disponibile public care pot fi inexacte sau incomplete și pe factori tipici în anumite locații. Acestea nu vor lua în considerare niciun factor care ne este necunoscut și ar trebui să fie utilizați doar ca estimare generală. Niciuna dintre informațiile disponibile pe site-urile noastre web nu este destinată să înlocuiască sfatul profesional independent, iar utilizatorilor li se recomandă să solicite sfaturi de la profesioniști calificați corespunzător, cum ar fi geometrii și avocații, dacă este relevant pentru circumstanțele lor particulare. Nu vom fi răspunzători pentru nicio pierdere suferită ca urmare a bazării pe estimările noastre de valoare.

Descrierile proprietăților și alte informații furnizate pe site-ul nostru sunt destinate în scopuri de informare și marketing și, deși sunt afișate cu bună-credință, nu ne vom accepta în nicio circumstanță responsabilitatea pentru acuratețea lor. Paginile de anunțuri de proprietate de pe site-ul nostru web nu constituie detalii despre proprietate și acestea ar trebui să fie disponibile direct de la agentul care comercializează proprietatea. Este responsabilitatea potențialilor cumpărători/chiriași să se mulțumească cu privire la acuratețea oricăror descrieri de proprietate afișate și responsabilitatea agenților de a asigura acuratețea și integritatea descrierilor proprietății furnizate pe site-ul nostru web și în orice detalii despre proprietate.

Nimic din acești Termeni de utilizare nu exclude sau limitează răspunderea noastră pentru deces sau vătămare corporală rezultată din neglijența noastră, sau fraudă sau denaturarea noastră frauduloasă sau orice altă răspundere care nu poate fi exclusă sau limitată de legea engleză.

În măsura permisă de lege, excludem toate condițiile, garanțiile, reprezentările sau alți termeni care se pot aplica site-ului nostru sau oricărui conținut de pe acesta, indiferent dacă este expres sau implicit.

Nu vom fi răspunzători în fața niciunui utilizator pentru nicio pierdere sau daune, fie prin contract, delict (inclusiv neglijență), încălcare a obligațiilor legale sau în alt mod, chiar dacă este previzibil, care decurg din sau în legătură cu:

utilizarea sau incapacitatea de a utiliza site-ul nostru; sau

utilizarea sau încrederea în orice conținut afișat pe site-ul nostru.

 

Dacă sunteți un utilizator de afaceri, vă rugăm să rețineți că, în special, nu vom fi răspunzători pentru:

pierderi de profituri, vânzări, afaceri sau venituri;

întreruperea activității;

pierderea economiilor anticipate;

pierderea oportunității de afaceri, a bunăvoinței sau a reputației; sau

orice pierdere sau daune indirecte sau consecutive.

Dacă sunteți un utilizator consumator, vă rugăm să rețineți că oferim site-ul nostru numai pentru uz casnic și privat. Sunteți de acord să nu utilizați site-ul nostru în niciun scop comercial sau de afaceri și nu avem nicio răspundere față de dvs. pentru pierderea de profit, pierderea afacerii, întreruperea activității sau pierderea oportunității de afaceri.

 

Nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru conținutul site-urilor web la care se leagă pe site-ul nostru. Asemenea link-uri nu ar trebui interpretate ca susținere de către noi a acelor site-uri web conectate. Nu vom fi răspunzători pentru nicio pierdere sau daune care pot apărea din utilizarea lor de către dumneavoastră.

Despăgubiri

Sunteți de acord să ne despăgubiți și să ne apărați pe noi și pe acționarii, ofițerii, directorii, angajații, agenții sau furnizorii noștri, inofensivi de orice pretenții sau solicitări, făcute de orice terță parte din cauza sau care rezultă din utilizarea de către dvs. a acestui site sau prin parola dvs. sau altfel, încălcarea acestor Termeni de utilizare de către dumneavoastră sau încălcarea de către dumneavoastră a oricărei proprietăți intelectuale sau a altor drepturi ale oricărei alte persoane sau entități.

Proprietate intelectuală
Suntem proprietarul sau licențiatul drepturilor de proprietate intelectuală pe site, informații și conținut disponibile pe site, orice bază de date operată de noi, orice software proprietar utilizat de noi pentru a vă permite să utilizați acest site web („Software”) și sursa de bază, cod. O mare parte din aceste informații și conținut sunt protejate de drepturi de autor, mărci comerciale, drepturi de bază de date, drepturi de design (inclusiv în „aspect și senzație” și alte elemente vizuale sau non-literale) și/sau alte drepturi de proprietate intelectuală (indiferent dacă sunt înregistrate sau neînregistrate). ). Siglele noastre, împreună cu mărcile noastre comerciale și/sau mărcile de servicii, nu pot fi copiate sau reproduse fără acordul nostru scris prealabil. Toate drepturile sunt rezervate.

Vă acordăm o licență neexclusivă, netransferabilă pentru a utiliza Software-ul numai în formă executabilă și numai în măsura în care este necesar pentru utilizarea site-ului web și în niciun alt scop.

Nu trebuie să utilizați un program automat (inclusiv, fără a se limita la, orice software de crawling sau screen-scraping sau orice tehnologie sau tehnici echivalente), pentru a accesa site-ul web în scopul de a colecta, obține și/sau acumula (sau alte activități similare). ) date sau conținut din acest site web. Orice astfel de utilizare a unui program automat este interzisă și va reprezenta o încălcare a acestor Termeni de utilizare.

Nu puteți reproduce, republica, transmite sau distribui orice material, informații sau conținut de pe acest site web sau care fac parte din serviciile noastre, fără acordul nostru scris prealabil. Cu toate acestea, vi se acordă un drept limitat de a accesa și de a utiliza site-ul web și serviciile noastre și de a prelua, afișa și tipări pagini de conținut, pentru uz personal, necomercial și în măsura în care este necesar pentru utilizarea site-ului și a serviciilor noastre numai . Ne rezervăm dreptul, la discreția noastră exclusivă și fără notificare, de a vă rezilia licența și de a împiedica accesul viitor al dumneavoastră la acest site web.

Terțe părți
Acest site web poate conține link-uri către produse, servicii și/sau site-uri web terțe care nu sunt afiliate cu noi. Nu avem control asupra produselor, serviciilor sau site-urilor web ale acestor terțe părți și nu garantăm și nu ne asumăm responsabilitatea pentru acestea. Acest site web poate conține, de asemenea, publicitate de la terți și nu suntem responsabili pentru reclamele înșelătoare sau inexacte, care sunt responsabilitatea exclusivă a agentului de publicitate.

Orice link-uri sau reclame de pe acest site nu ar trebui să fie luate ca o aprobare de către noi, de niciun fel. În plus, acest site web conține date furnizate de terți și nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inexactități din acest material. Sunteți de acord să ne eliberați de pretenții sau dispute de orice fel care decurg din sau sunt legate în orice mod de astfel de dispute cu terți.

Restricții de utilizare
Sunteți de acord să nu:

transmite orice material conceput pentru a întrerupe, deteriora, distruge sau limita funcționalitatea site-urilor noastre web;

folosiți orice software automat pentru a vizualiza site-urile noastre web fără consimțământ și pentru a accesa site-urile noastre numai manual;

să utilizați site-urile noastre în alt mod decât pentru uzul dvs. personal sau ca agent care listează proprietăți pentru vânzare și închiriere;

încercarea de a copia datele noastre face ingineria inversă a proceselor noastre;

să folosim site-urile noastre web în orice mod care este ilegal, imoral sau dăunător pentru noi (inclusiv pentru a comite sau a facilita angajarea oricărei fraude împotriva noastră);

utilizați site-urile noastre web încălcând orice politică sau alte notificări de pe site-urile noastre web;

eliminați sau modificați orice notificări privind drepturile de autor care apar pe site-urile noastre web;

publica orice material care poate încuraja încălcarea oricăror legi sau reglementări relevante;

interferează cu plăcerea oricărui alt utilizator a site-urilor noastre web;

transmite materiale protejate de drepturi de autor fără permisiunea proprietarului; sau

comportați-vă într-o manieră ofensivă sau abuzivă în timp ce utilizați site-urile noastre web.

Vom avea dreptul să suspendăm Serviciile și/sau să reziliem acești Termeni de utilizare fără a vă înștiința dacă încălcați acești Termeni de utilizare și, în special, aceste restricții de utilizare, care, în opinia noastră rezonabilă, sunt suficient de serioase pentru a merita imediat rezilierea.
 

În General

Titlurile din acești Termeni de utilizare sunt folosite numai pentru comoditate. Nu puteți atribui sau delega oricare sau toate drepturile sau obligațiile dvs. din acest Acord. Putem atribui acest Acord în orice moment, fără notificare. Întârzierea sau eșecul nostru de a exercita sau pune în aplicare orice drept sau prevedere a acestor Termeni de utilizare nu va constitui sau va fi interpretat ca o renunțare la un astfel de drept de a acționa. Nu vom fi responsabili pentru nicio încălcare a acestor Termeni de utilizare cauzată de circumstanțe în afara controlului nostru. Nimic din acești Termeni de utilizare nu va fi interpretat ca creând o asociere în comun, un parteneriat sau o relație de agenție între dvs. și noi și nici dvs., nici noi nu vom avea dreptul sau autoritatea de a ne angaja vreo răspundere, datorii sau costuri sau de a intra în niciun fel. contracte sau alte aranjamente, în numele sau în numele celuilalt.

Dacă aveți întrebări sau comentarii despre Termenii noștri de utilizare, vă rugăm să ne contactați.

bottom of page